ترامپ ادعای اعتبار برای کاروان مهاجر در مکزیک را دارد

رئیس‌جمهور " دونالد ترامپ " ادعا کرد که بابت کاروان بزرگ مهاجران که از تویتر شکایت کرده بود, اعتبار داشته‌است. ترامپ در روز سه‌شنبه گفت: " من فقط شنیده‌ام که کاروان از هندوراس قطع شده‌است و مکزیک این کار را انجام داده‌است و آن‌ها این کار را انجام داده‌اند, من گفتم که شما واقعاً باید این کار را انجام دهید. " بنا بر اعلام ap, این گروه در منطقه شر متوقف شده‌است و هیچ راهی برای رسیدن به مرز وجود ندارد. مقامات مکزیکی در بیانیه‌ای در اواخر روز دوشنبه اعلام کردند که آن‌ها حمایت برخی از مهاجران را ارائه می‌کنند - اکثریت آن‌ها از هندوراس هستند, با توجه به اخراج آن‌ها و اخراج دیگران. در اواخر روز دوشنبه, دولت اعلام کرد که نیروهای نظامی از مرز مکزیک و مکزیک محافظت خواهند کرد تا اینکه به یک دیوار برسد. او با اشاره به توافق تجاری که او یک " گاو پول نقد " در تویی‌تر خوانده و به اصلاح مهاجرت پیشنهاد کرد گفت: " ما باید امنیت را در پیش گیریم. " پس, خوب است. " این گروه از مردان, ن و کودکانی که از آمریکای مرکزی به سمت آمریکا راهپیمایی می‌کنند قول داده‌اند که در روز یکشنبه و دوشنبه در جستجوی پناهندگی باشند, زمانی که رئیس‌جمهور به دروغ از توئیتر شکایت کرد که صدها نفر از پناهجویان به دنبال حفاظت و ایجاد یک وضعیت خطرناک هستند. (هیچ مهاجر غیر قانونی در حال عبور از مرز فلسطین, اکنون واجد شرایط حمایت‌ها از عملیات انتقالی دوره اوباما برای برنامه ورود کودکان است. یک گروه دیگر در ماه مارس توسط گروهی به نام مردم محلی نام بردم.

این بیانیه

منبع
kibiad آن‌ها ,مکزیک ,دوشنبه ,گروه ,اعلام ,انجام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پایگاه قرآنی-فرهنگی دارالقرآن دانلود آهنگ جدید فیزیکدان شو