فرماندار جنجالی ایالت مین

فرماندار ماین قبل از تخفیف IdeaAug به استعفا اشاره می کند. 30 ، 201602: 04 در فکر دوم ، او در حال ماندن است. رئیس جنجالی ماین ، پل لپاژ ، روز سه شنبه این احتمال را مطرح کرد که ممکن است بعد از پنج سال طوفانی آماده استعفا شود - سپس به سرعت نظر خود را تغییر داد. مایین رئیس LePage با توجه به استعفا آگوست. 30 ، 201603: 00 "با توجه به شایعات استعفا ، به تعبیر مارك تواین:"گزارش های مربوط به سقوط ی من بسیار اغراق آمیز است."LePage tweet. 0. LePage گفت: "من در حال مشاهده همه گزینه ها هستم.". "من فکر می کنم برخی از کارهایی که از من خواسته شده است فراتر از توانایی من است. من نمی خواهم بگویم که من قصد ندارم آن را تمام کنم. من نمی گویم که من قصد دارم آن را تمام کنم. ""اگر توانایی خود را برای کمک به مردم ماین از دست داده ام ، شاید زمان آن رسیده باشد که حرکت کنم."او بعداً گفت. سخنان مخالف فرماندار جمهوری خواه چند روز پس از آن آمد. او طوفان دیگری از انتقاد را با ترک یک پیام صوتی عصبانی برای یک قانونگذار دموکراتیک برانگیخت. Portland Press-Herald گزارش داد: "برای اقدامات اخیر خود اصلاح كنید."وقتی من نژادپرست خوانده شدم ، آن را گم كردم و هیچ بهانه ای وجود ندارد.". "غیرقابل قبول است. این کاملاً تقصیر من است. "LePage گفت که نژادپرست خوانده می شود"مانند این بود که یک مرد سیاه را کلمه "N" یا یک زن کلمه"C" بنامید

nd: " شما عمل خود را پاک می‌کنید و به جلو حرکت کنید. فرماندار نیز مجدداً از دولت عذرخواهی کرد و او را به خاطر ترک گفتن این پیام زننده در تلفن دولتی خود به عقب کشید. سخنگوی او, آن کیم گفت که او روز چهارشنبه با فرماندار مواجه خواهد شد و این اولین باری نیست که این سخنان او را دچار مشکل کرده‌است. از زمانی که او به عنوان نماینده انتخاب شد, او اظهارات متعددی ایراد کرده‌است که به عنوان نژاد پرست, بی‌احساس و رک مورد انتقاد قرار گرفته‌اند. تاریخچه کوتاهی از بحث بحث‌برانگیز دولت در ایالت مین در مورد تاریخچه کوتاه آن بحث‌برانگیز است. در ژانویه ۲۰۱۰, به خاطر این که ندگان مواد مخدر مجبور به هروئین و دختران سفیدپوست شده بودند, عذرخواهی کرد. اما در روز سه‌شنبه, حتی زمانی که داشت عذرخواهی می‌کرد, او به تمرکز بر روی نژاده‌ای متخلف مواد مخدر دولت ادامه داد. او گفت: " هر دستگیری مواد مخدر, ما داستان و مردم را دریافت می‌کنیم و زمانی که به آزمایشگاه‌ها می‌رسد همه مردم سفید اهل مین هستند. " " وقتی به هروئین می‌رسد, درست برعکس است. چه درست باشد چه اشتباه و من شما را تنها می‌گذارم تا این قضاوت را انجام دهید, اما من حقیقت را گفتم. "

منبع
kibiad فرماندار ,lepage ,استعفا ,مواد ,مخدر ,زمانی ,مواد مخدر ,نژادپرست خوانده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان برای تو روزنامه آنلاین سایت درسی|ویرگول|دانلودنمونه سوال|سوالات هفتم هشتم نهم|پایه هفتم ،هشتم، نهم |گام به گام همه چیز از همه جا HAXER مجله اینترنتی دیبا فروشگاه پگرا سنگ های زینتی